Unități Protejate

Asociația Ability Hub este singura asociație autorizată să intermedieze serviciile și produsele tuturor Unităților Protejate din România. Pentru a putea integra un număr cât mai mare de actori sociali, în anul 2021, a fost înființat PASRO, Ability Hub devenind membru onorific și coordonator al segmentului non-guvernamental.

Concret, printr-un singur contract cu noi puteți achiziționa servicii sau produse realizate în Unități Protejate, soluție prin care realizați DEDUCEREA PARȚIALĂ (50%) prin achiziții lunare, a taxei de handicap.

În același timp, prin angajarea de persoane cu dizabilitați realizați ELIMINAREA TOTALĂ (100%) a taxei de handicap. În acest sens atașam periodic clienților noștri profile ale unor persoane cu dizabilitați aflate în căutarea unui loc de muncă. Această variantă face obiectul unui serviciu de recrutare specializată, ce ajută o companie, Unitate Protejată de a identifica persoane cu dizabilități pentru respectarea legislației în vigoare (minim 30% din personal, persoane cu dizabilități, angajați într-o Unitate Protejată). Totodată, diversitatea calificărilor profesionale, perimite autorizarea mutiplelor obiecte de activitate într-o Unitate Protejată.

Provocarea o consituie, creșterea volumului de protecție a Unitățiilor Protejate, acesta generând necesitatea suplimentării personalului angajat, persoane cu dizabilități pentru a respecta procentul de 30%.