Membri PASRO

ABH-1-300×300

AbilityHUB este o companie specializată pe inserția profesională a persoanelor cu dizabilităti și pe dezvoltarea și livrarea de servicii și produse pe care persoanele cu dizabilităti le pot realiza.

Sunt prezenți pe piată din 2012, ca unitate protejată autorizată care a livrat la nivel național, o gamă extinsă de servicii și produse realizate de persoanele cu dizabilităti. După modificarea legislației, în 2017, au dezvoltat servicii de identificare, plasare și mediere a persoanelor cu dizabilităti, astfel încât să poată oferi alternative clienților care au ales să ocupe locurile de muncă destinate persoanelor cu dizabilităti.


UPA Solutions este o companie românească ce oferă o gamă largă de servicii printre care furnizarea de servicii de recrutare, selecție de personal și formare profesională.

Compania aflată în continuă dezvoltare are în prezent peste 20 de colaboratori în șase centre de contact din România, urmând să deschidă în perioadă următoare, noi puncte de lucru la nivel național. Expertiza echipei din cadrul UPA Solutions în domeniul serviciilor de resurse umane permite UPA să asigure servicii de calitate alături de garanția identificării candidaților potriviți dinamicii companiilor-client.


Consiliul Național al Dizabilității din România s-a înființat în anul 2004 la solicitarea Comisiei Europene, ca cerință a aderării României la Uniunea Europeană. Consiliul Național al Dizabilității dîn România (CNDR) este o organizație de tip federație, fără scop patrimonial, neguvernamentală, umanitară, apolitică, non-profit, formată din organizații reprezentative la nivel național pentru protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități.